Black Gospel Night-EHF-0009.jpeg

belangrijke Informatie

Annulering Black Gospel Night 2020

Beste Black Gospel Night liefhebbers,

U heeft kaarten gekocht voor één van de drie avonden Black Gospel Night in de Goudse Sint Jan december 2020. Wij zijn u dankbaar dat u (wederom) uw vertrouwen heeft uitgesproken voor onze geplande 7e jaargang. 

 

Coronamaatregelen

De laatste persconferentie en de berichtgeving omtrent de toename van het aantal besmettingen heeft ons definitief doen besluiten dat Black Gospel Night dit jaar geen doorgang kan vinden.Wij hebben samen met onze partners, het Black Gospel koor G-Roots en onze muzikanten gekeken naar alternatieve oplossingen. Helaas is dit niet haalbaar. 

Dit besluit nemen wij met pijn in ons hart, maar is rationeel het enige juiste besluit om ieders gezondheid te respecteren.

Toegangsbewijs

U bent in het bezit van een toegangsbewijs voor de editie van december 2020. 

Voor 2021 staan de concerten gepland voor dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 december 2021. 

 

Regeling | Terugbetaling of Voucher 

Uw toegangsbewijs voor 2020 is geldig voor één van de drie concerten in 2021. Hiervoor willen wij u een voucher doen toekomen. Indien u instemt met de voucherregeling, bieden wij u voor volgend jaar een upgrade naar 1e rang, de beste zichtplekken, in de Sint Jan. U geeft uw voorkeursdatum aan en u krijgt automatisch bericht. Op onze website vindt u alle informatie.

 

Wij kijken uit naar 2021, waar wij u hopelijk allen weer in goede gezondheid mogen ontvangen tijdens Black Gospel Night in de Sint Janskerk te Gouda.

 

Hartelijke groet, team Eigenwijze Evenementen

Black Gospel Night-EHF-0468.jpeg