top of page
Black Gospel Night-EHF-0707.jpeg

CORONAMAATREGELEN TIJDENS UW BEZOEK

Wij kijken er naar uit u weer te verwelkomen tijdens Black Gospel Night 2021. De veiligheid en de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en onze artiesten staat voorop.

Het RIVM heeft een handreiking  uitgewerkt om de heropening van bedrijven en instellingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Een gezondheidscheck is een onderdeel van deze handreiking en zal ook door Eigenwijze Evenementen gehanteerd worden.


Bij de ingang van de kerk wordt bij iedere bezoeker een gezondheidscheck uitgevoerd. Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag u ons concert op dat moment helaas niet bezoeken. Het bezoek moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.


1.    Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? 
2.    Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3.    Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4.    Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5.    Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Ik of iemand uit mijn gezelschap heeft gezondheidsklachten, wat nu?

Indien u een van de vragen van de gezondheidscheck met ja kan beantwoorden, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Bij een avond voorstelling uiterlijk vóór 14:00 uur op de dag van het concert.  Omdat we alleen een alternatief kunnen aanbieden als uw melding vóór aanvang van de voorstelling door een medewerker in behandeling is genomen, adviseren we niet te mailen, maar telefonisch contact op te nemen. We kunnen namelijk niet garanderen dat uw e-mail op tijd in behandeling wordt genomen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

concerten met corona toegangsbewijs

Voor onze concerten heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij deze concerten wordt de anderhalve meter afstand, zoals in onderstaande maatregelen beschreven staat, losgelaten. Er zit dus geen 1,5 meter afstand tussen u en andere bezoekers tijdens de concerten in de Sint Janskerk in Gouda. Daarnaast is een mondkapje ook niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen.

Bij binnenkomst  in de Sint Janskerk scannen wij uw toegangsbewijs  en uw coronatoegangsbewijs. Via de CoronaCheck app kunt u dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.

Download eerst de Coronacheck App uit de App Store of de Play Store.

 

Uw coronatoegangsbewijs kunt u op drie manieren verkrijgen:

1.  VACCINATIEBEWIJS

Met CoronaCheck kunt u van uw vaccinatiebewijs een QR-code maken. Het gaat er hierbij om dat u volledig gevaccineerd bent. Zodra uw volledige vaccinatie geregistreerd is kunt u in de app of op de pagina inloggen met uw DigiD. Vanaf 10 juli kunt u 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent een vaccinatiebewijs aanvragen. Als u er bij de vaccinatie toestemming voor hebt gegeven, worden uw vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dat niet automatisch werkt, kunt u uw vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app. 
Op de website www.coronacheck.nl leest u hoe u van uw vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.

2. NEGATIEVE TESTUITSLAG

U heeft via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Via uw testlocatie ontvangt u een ophaalcode die u in de Corona Check app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR code. Deze code scannen wij inde kerk.  Let op: u kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken. 
Uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd.

3. CORONA HERSTELBEWIJS

Heeft u corona gehad en kunt u dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

De QR-code is uw coronatoegangsbewijs. Deze kunt u laten scannen bij de ingang van het evenement. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. De medewerker bij de ingang vergelijkt de gegevens van het legitimatiebewijs met die in het coronatoegangsbewijs.

Heeft u geen smartphone?
Dan kunt u het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl
Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
Of
Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
 

bottom of page